close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Artist

Steve Gunn

Artist

Dører 19.00
Konsertstart 20.00
Aldersgrense 18 år eller med verge: http://bit.ly/folkenverge

For fans av Kurt Vile, The War On Drugs, Hiss Golden Messenger, Ryley Walker.

Gitaristen og sangeren Steve Gunn kommer tilbake til Stavanger - denne gangen med fullt band og nytt album. "The Unseen In Between", utkommer i januar 2019 på Matador Records, kjent for en lang rekke med strålende utgivelser fra så forskjellige artister og band som Sonic Youth, Modest Mouse, Cat Power og mange flere.

Siste gang han var på disse kanter spilte han en veldig fin solokonsert på Tungenes Fyr i april 2017.

Tidligere album som "Way Out Weather" (2014) og "Eyes On The Lines" (2016) fikk strålende anmeldelser internasjonalt og var på mange lister over årets beste utgivelser.

Musikken har gitaren og stemmen i sentrum. Psykedeliske lydlandskap du kan fordype deg i. Han er kjent for å fortelle andres historier, men på "The Unseen In Between" utforsker han også sin egen emosjonelle verden og tekstene handler om både indre og ytre storme og reiser.

Steve Gunn på Folken med band blir uten tvil et av konsertvårens høydepunkter. Meld deg på eventen på Facebook for løpende oppdateringer, nyheter og er informasjon som vi legger ut fortløpende.

NB! Tidligere var Papercuts annonsert som support for hele turnéen, men vi har fått beskjed om at Papercuts dessverre ikke blir med til Stavanger. Vi beklager.